Mutlu Olabilmek İçin Bazı Tavsiyeler

Mutlu Olabilmek İçin Bazı Tavsiyeler

Bir düşünün; insanlar her sabah değil de senede bir kez doğan bir güneşe sahip olsalardı! O günün doğuşunu görmek için kim bilir ne kadar para ve zaman harcarlardı. Oysa, güneş her gün bizim için hiçbir karşılık beklemeden doğuyor ve bizler bu güzelliğin, bu nimetin değerini sahip olduğumuz pek çok şey gibi görmezden gelerek yaşıyoruz. Kısacası, mutlu olmak için çok şeyimiz var. Sadece baktığımız noktada bu değerleri görmemiz gerekiyor. Değerlerin farkına varabilmek, mutlu olabilmek için birkaç tavsiyemiz var:

< Her yeni güne yüzünüzde kocaman bir tebessümle başlayın.< Sahip olduğunuz beden ve ruhun sağlıklı olmasının şükrünü yaşayın.< Gün boyunca size tebessüm eden insanların farkına varın.< Gülümseyenler olmasa bile siz o güzel tebessümünüzle onları şaşırtın.< İnsanların çirkin ya da lüzumsuz davranışlarına karşılık vermek yerine onların verebileceği olumsuzluklardan uzak durun.< Güzel bakmanın temelinin ‘bağışlamak’ olduğunu unutmayın.< Sahip olmadıklarınıza yakınmak yerine, sahip olduklarınızla mutlu olmaya çalışın.< Sevginizi ve saygınızı karşılık beklemeden sunun.< Ve gününüzü yaşadığınız ya da yaşamayı umduğunuz güzellikleri hayal ederek noktalayın.


Sözler Diyari sayfamızı sizler için hazırladık.Güzel Sözler,Anlamlı Sözler,Aşk Sözleri,Dini Sözler,Özlü Sözler ve Ünlü Sözleri şeklinde derlenmiştir. Bazı sözler de hatalarımız var ise affola ve sizlerde bu hataları görürseniz lütfen bilgi vermekten çekinmeyiniz.
Daha yeni Daha eski